Sarıyüce, Hanımları Yozgat’a Yolcu Etti

Belediye Başkan Yardımcımız Sakine Sarıyüce, bugün ilki düzenlenen “ Yozgat Termal Aquapark” gezisine katılan hanımları yolcu etti. Belediye Başkanımız Abdulkadir Şahiner’in de selamını ileten Başkan Yardımcımız Sarıyüce, “ Yaz boyu birçok şehri gezdik. 2016 yılından bugüne de nice şehirler gezdik. Sizler evinizde oturmayın, stres atın diye bu kültür gezilerini başlatan Başkanımız Abdulkadir beye sizin nezdinizde teşekkür ediyorum. Siyasette de gerçek hayatta da kadınlarımızın değerini ve yerini bilen bir başkanımız var. Her alanda bizlerin önde olması gayreti içinde. Ülkemizde bir çok belediye tarafından bizden çok yıllar önce başlatılmış olan bu hizmeti başkanımız da göreve gelir gelmez başlattı. İlçemizin en büyük eksiklerinden biri olan sosyal hayatı aktifleştirdi. Sosyal tesislerimiz, kültür gezilerimiz, organizasyonlar vs onunla hayatımıza girdi. Kendisine bu yüzden şahsım ve sizler adına teşekkür ederim. Sayın başkanım da sizlere çok selamlarını iletti ve iyi eğlenceler diledi. Hayırlı yolculuklar diliyorum hanımlar, gönlünüzce eğlenmeniz dileğiyle “ diye konuştu.

Önceki Aralık 2023 Olağan Meclis Toplantı Gündemi